VEM ÄR JAG?

Med bakgrund i elitklass inom triathlon och distriktsnivå i löpning kompletterat med en gedigen utbildning inom fysioterapi, träningslära, anatomi samt idrottsmedicin vet jag vad det krävs för hålla sig skadefri & optimera sin träning.

Jag håller mig uppdaterad på den senaste forskningen inom bland annat träningslära för att optimera min egen och mina klienters träning och nå bästa möjliga resultat.

Utbildning

 • Legitimerad fysioterapeut med vidareutbildning:
  • Arbetsfysiologi & Ergospirometri.
  • Träningslära mot vald specialidrott.
  • Coaching, ledarskap och organisation.
  • SFAIM Idrottsmedicin steg 1 & 2 
 • Certifierad Personlig Tränare

 

  Meriter

 • 11:e i totalen Svenska Triathlon Cupen 2022.
 • 3:e placering IDM Mittsvenska 3000m löpning. 
 • Kval till Age-group EM Sprint Malmö 2020 (inställt pga pandemi).

 

VARFÖR THOMAS SOM COACH?

När du söker någon med utbildning inom området samtidigt med stor praktisk erfarenhet. Jag arbetar dagligen med människor som behöver hjälp med träning som skador, här krävs det att se individen för att leverera en lösning.

Med min gedigna utbildning som både leg. Fysioterapeut samt vidareutbildning på avancerad nivå, erbjuds ett holistiskt perspektiv på träningsplanering och Dig som individ och dina förutsättningar i livet till träning. 

MIN COACHINGFILOSOFI

Träningsupplägg handlar om så mycket mer än ett program med olika pass per vecka. Upplägget skall vara en helhetslösning som baseras på träningslära, individen och dennes förutsättningar. 

Det finns inga magiska pass utan det handlar om hur flera pass sätts ihop, både över  kortare- och längre tidsperiod. Alla individer är dessutom olika och det betyder att man svarar olika på samma typ av upplägg, därför utvärderas och planeras just Din träning specifikt för dig.

Träning handlar om balans mellan belastning och återhämtning. För mig som coach är det viktigt att hjälpa dig att hitta den balansen och förstå hur det påverkar dig som individ.

”Train, don’t strain” – Arthur Lydiard

kontakta mig

Fyll i formuläret nedan med vad jag kan hjälpa dig med eller om du har några frågor. Jag återkommer så snart som möjligt!

Din information

PRENUMERERA

Vilken tjänst är du intresserad av?

Du har tagit det första steget mot att ta din satsning till nya nivåer, bra jobbat!

Här nedan finns alla paket vi på Tollstedt Coaching erbjuder, välj det paket du är intresserad av och fyll i dina uppgifter så kontaktas du så snart som möjligt för aktivering av din coachingtjänst.

Din information
Välj paket