Köpvillkor

Du som klient måste vara 18 år eller äldre. Tollstedt Coaching tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppkomma vid träning eller tävlingar, det är klientens ansvar att uppsöka vård/hjälp vid skadeproblematik eller liknande. Klienten tränar på egen risk. Du som klient ansvarar och ingår ett avtal genom samarbete om att inte föra träningsscheman vidare till tredje part. Du som klient ansvarar att information för betalning och eller eventuella leveranser är korrekt.

Betalning & återbetalning

Fakturering sker utefter bestämd tidsperiod för samarbete, leverans av träningsschemat sker när inbetalning på konto skett. Återbetalning av kommande redan betalda månader sker endast vid uppvisande av läkarintyg som anger att du inte kan återuppta träningen inom 20 dagar pga skada eller sjukdom. Maila intyget till coach@tollstedtcoaching.com

Ångerrätt

Produkt och tjänster som levereras digitalt ingår inte i ångerrätten då den är direkt användbar vid leverans. Dvs om du som klient godkänt att ett träningsschema skall konstrueras kan du inte ångra dig därefter.

Uppsägning

En månads uppsägningstid gäller och måste ske innan den sista i månaden. Säger du upp i Januari löper tjänsten till sista Februari.

Upphovsrätt

Du får gärna dela med dig av dina rundor och liknande på sociala träningsplatformar som Strava, men du får inte på något sätt sprida själva upplägget eller konstruktionen av ditt schema till tredje part som är skapat av Tollstedt Coaching.

Undrar du något?

Fyll i dina detaljer och dina frågor i formuläret så besvarar vi de så fort som möjligt!

kontakta mig

Fyll i formuläret nedan med vad jag kan hjälpa dig med eller om du har några frågor. Jag återkommer så snart som möjligt!

Din information